Condac Procelana
اسيد (2.5 میلی لیتر) 10% HF
ژل میکرو ابریژن
کیت بلیچینگ دندان FGM
micro abrasion
حاوی اسید هیدروکلریک 6% جهت تغییر رنگهای ناشی از فلوروزیس
حاوی اسید هیدروکلریک و سیلیکون کارباید
برای درمان فلوروزیس
و لکه های سفید و قهوه ای مینایی
Mottled enamel & Enamel hypoplasia
نحوه استفاده :
به مدت ده ثانیه 15بار به وسیله رابرکپ بر روی محل مورد نظر دراپ شود.
جهت ایمنی حتما از رابردم و یا ژل topdam استفاده شود.
میکروابریشن در گروه درمان های محافظه کارانه دندانپزشکی زیبایی قرار می گیرد و برای درمان نواقص و تغییر رنگ های سطحی مینای دندان بکار می رود.
این روش اولین بار در سال 1984 و با کاربرد اسید هیدروکلریک 18% معرفی گردید اما Caroll و Cavanaugh در سال 1986 تکنیک اصلی آن را ارائه دادند که در آن از خمیری متشکل از پودر پامیس و اسید هیدروکلریک 18% استفاده می شد. بعدها Caroll این ترکیب را کمی تغییر داد به شکلی در آورد که امروزه استفاده می شود، یعنی غلظت اسید خمیر از 18% به 11% تقلیل یافت و بر میزان سایندگی آن افزوده شد یعنی بجای ذرات پامیس از ذرات سیلیکون کارباید استفاده شد. اکثر محصولات امروزی میکروابریشن دندانپزشکی کمابیش همین ترکیب را دارند.
در روش میکرو ابریشن بصورت فیزیکی از سطح بدرنگ دندان لایه برداری می شود. نکته مهم این است که زمانی باید به سراغ این درمان رفت که دندان به عمل بلیچینگ (سفید کردن دندان) جواب مناسبی نداده باشد.
• برای بیمار حتماً از عینک محافظ و رابردم استفاده کنید.
• خمیر میکرو ابریشن با کمک رابرکاپ روی سطح بدرنگ دندان ساییده می شود. ناحیه کناری یا انتهایی رابرکاپ توصیه می شود.
• کنتراآنگل هایی که درجه کاهش 1:10 دارند بیشتر توصیه می شوند زیرا سرعتشان کم و قابل کنترل است و قادر نیستند یکباره بخش زیادی از مینا را بسایند. در عین حال پاشش های اسیدی / ساینده کمتری در محیط پخش می کنند.
• درمان باید مرحله به مرحله انجام شود و بین هر مرحله دندان کاملا شسته و بررسی شود. بهتر است با آینه سطح لبیال دندان را از لبه انسیزال نگاه کنید تا ببینید چه مقدار از سطح دندان برداشته شده است.
• در پایان سطح تحت درمان با خمیر پالیش حاوی فلوراید پرداخت شده و دندان بلافاصله فلورایدتراپی می شود تا سریعتر مینرالیزه گردد.
دندانپزشک باید پیش از هر چیز ماهیت و شدت نقص مینایی یا تغییر رنگ آن را ارزیابی کند و بتواند مینرالیزاسیون ناقص رشدی-تکاملی غیر ارثی (مانند مینرالیزاسیون های غیر طبیعی) و نواقص مینایی (مانند لکه های سفید یا قهوه ای روشن ایدیوپاتیک یا ناشی از فلوئوروزیس) را از ضایعات پوسیدگی در مراحل ابتدایی تشخیص دهد.
ضایعات پوسیدگی مینایی سطح لبیال تاج در مراحل اولیه معمولا در حوالی طوق تاج و نزدیک به لبه لثه قرار دارند و اگر آنها را با فشار هوا خشک کنیم نمای اوپک یا سفید گچی بخود می گیرند و دیدن آنها در حالت هیدراته کمی سخت است. این ضایعات معمولا سطحی صاف داشته و برگشت پذیرند مشروط بر اینکه بیمار وضعیت تغذیه و بهداشت دهانش را بهبود بخشد. اگر سطح این ضایعات کمی ناصاف شده باشد آنوقت استفاده از میکروابریشن و بهبود وضعیت تغذیه و بهداشت دهان بسیار نتیجه بخش می شود اما اگر این روش هم جواب نداد دیگر راهی جز ترمیم دندان باقی نخواهد ماند.
درباره تغییر رنگ های ایدیوپاتیک یا ناشی از فلوئوروزیس که بصورت لکه های سفید یا قهوه ای روشن دیده می شوند، عمق ضایعه در موفقیت میکروابریشن بسیار موثر است بهمین دلیل باید از ابتدا بیمار را در جریان میزان موفقیت این درمان قرار داد. اگر عمق چنین ضایعات و نواقصی بیش از 0.2 تا 0.3 میلیمتر باشد میکروابریشن نمی تواند آنها را کاملاً بردارد و دندان باید ترمیم شود. برای این کار اول میکروابریشن انجام می شود و پس از آن دندان ترمیم خواهد شد.
اسيد (2.5 میلی لیتر) 10% HF
كامپوزيت نانو فیل تك رنگ
2 گرمی
نسل جدید باندینگ های APS (6میلی لیتر)
باند نسل 5
كامپوزيت نانوفیل تك رنگ
تيوب 4 گرمی
سیمان رزینی لایت کیور(2.5 گرمی)
باندینگ یونیورسال
باند یونیورسال
ژل بلیچینگ اندو non vital (3 گرمی)
کامپوزیت فلو- نانوفیل
2 گرمی
لطفا ابتدا وارد شوید.
ورود به سیستم
یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتمهای محبوب ایجاد کنید.
ورود به سیستمیک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.
ورود به سیستم
ثبت نظر